ما سعی کردیم در مقاله‌ای جامع، به معرفی مختصر ۹ تیپ شخصیتی انیاگرم بپردازیم. اینیاگرام یه ابزار قدرتمند برای درک ابعاد شخصیتی ماست و امروز قصد داریم به طور مفصل راجع به تیپ ۷ انیاگرام صحبت کنیم و بگیم که این افراد چه خصوصیات اخلاقی و رفتاری دارن.

تیپ ۷ انیاگرام در یک نگاه

افراد تیپ ۷ انیاگرام خوش گذران، خلاق، خوش‌نیت، خوش‌مشرب و سرشار از تحرک، تنوع‌طلب، مشتاق، پرکار، مشغول، سر به هوا، ولخرج، خوش‌بین، معاشرتی، چابک، پرحرف، افراطی، پر انرژی،با شور و شوق، خوش‌ خلق، خوش‌قلب، شلوغ، برون‌گرا و اجتماعی هستن.

افراد تیپ ۷ انیاگرام ، افرادی خوش بین، بازیگوش، پرتحرک، متفکر و پیشرو هستن. این افراد معمولاً نسبت به تمام فعالیت های خود، یک نگرش خوش بینانه و مثبت دارن ( بیشتر دوست دارن روی نقاط مثبت تمرکز کنن تا نقاط منفی). این دسته از افراد به موضوعات متنوعی علاقمندن و دائماً دنبال تجربیات جدید میرن و دوست ندارن محدود به انجام کاری باشن، با موندن در یک مسیر، خسته و آشفته میشن و ترجیح میدن گزینه های زیادی پیش روی خودشون داشته باشن. اونها تا حدی غیر قابل پیش بینی هستن. در بهترین حالت افراد تیپ ۷ انیاگرام ، استعدادهای خودشون رو روی اهداف ارزشمند متمرکز میکنن تا شاد، قدردان و راضی بشن.

ترس اساسی این افراد از محرومیت، درد و رنج است.

تمایل اساسی اونها خوشنود و راضی بودن و برآورده شدن نیازهای اونهاست.

سبک صحبت کردن: داستان پردازی شخصی، که میتونه بسیار سرگرم کننده باشه. روی نقاط مثبت تمرکز میکنن و تمایل دارن نقاط منفی رو نادیده بگیرن یا سریعاً اونا رو تغییر بدن.

انگیزه های کلیدی تیپ هفت انیاگرام: میخوان آزادی و خوشبختی رو حفظ کنن، تجربیات ارزشمند به دست بیارن و خودشون رو هیجان زده و مشغول نگه دارن.

مثال‌هایی از افراد مشهور تیپ ۷ انیاگرام

گالیله، موتزارت، توماس جفرسون، بنیامین فرانکلین، آملیا ارهارت، ریچارد فاینمن، واسلی کاندینسکی، رام داس، جان اف کندی ، جو بایدن، سیلویو برلوسکونی، التون جان، بریتنی اسپیرز، کتی پری، فدریکو فلینی، استیون اسپیلبرگ، جورج کلونی، برد پیت، رابین ویلیامز، جیم کری، بروس ویلیس، لئوناردو دی کاپریو، کامرون دیاز، پاریس هیلتون و لری کینگ.

مرور کلی بر تیپ ۷ انیاگرام

افراد تیپ ۷ انیاگرام خوش گذران و مشتاق یا Enthusiast نام گذاری شدن این افراد تقریباً به هرچیزی که توجه اونها رو جلب کنه، علاقمند هستن. این افراد با کنجکاوی، خوش بینی و حس ماجراجویی به دنیا نگاه میکنن؛ درست مثل بچه‌ها در فروشگاه آبنبات فروشی. اونها جسور و پرتحرک هستن و هرچیزی رو که در زندگی بخوان با عزمی جزم دنبال میکنن.

اگر چه این افراد در مرکز تفکر قرار دارن اما این ویژگی در اونها آشکار نیست. چون تمایل دارن تحرک داشته باشن و در هر زمان که بتونن خودشون رو درگیر پروژه‌های عملی میکنن.

تفکر اونها پیش بینی شده است. یعنی حوادث رو پیش بینی و ایده پردازی میکنن. تیپ ۷ انیاگرام غالباً دارای ذهن سریع و چالاکی هستن و بسیار سریع یاد میگیرن. این موضوع هم در مورد توانایی اونها در جذب اطلاعات، و هم بر توانایی یادگیری مهارت‌های دستی در این افراد صدق میکنه. افرد تیپ ۷ انیاگرام تمایل دارن یک ذهن عالی داشته باشن.

اگه با دقت بررسی کنیم، می‌بینیم که کنجکاوی زیاد و توانایی یادگیری سریع تیپ ۷ انیاگرام ، مشکلاتی رو برای اونها به وجود میاره. از اونجایی که این دسته با سهولت نسبی می‌تونن مهارت‌های مختلفی رو انتخاب کنن، تصمیم گیری برای انجام کارها براشون دشوارتر میشه. با این حال افراد سالم تیپ هفت انیاگرام ، میتونن با کنجکاوی و توانایی یادگیری به سمت دستیابی اهداف فوق‌العاده سوق پیدا کنن.

تیپ ۷ انیاگرام با راهنمایی و پشتیبانی درونی ماهیت اساسی خود در ارتباط نیستن. برعکس افراد تیپ ۵ انیاگرام و افراد تیپ ۶ انیاگرام . و این در تیپ هفت ایجاد اضطراب عمیق میکنه. اونها نمیدونن چه کاری رو باید انجام بدن یا چگونه انتخاب کنن تا برای خودشون و دیگران مفید باشه. افراد تیپ هفت انیاگرام از دو طریق با این اضطراب کنار میان.

  • اول این که سعی میکنن ذهن خودشون رو همیشه مشغول نگه دارن. تا زمانی که تیپ ۷ انیاگرام بتونه ذهن خودشون رو مشغول کنه، به خصوص با ایده‌ها و پروژه‌های مثبت برای آینده، تا حدودی میتونه اضطراب و احساسات منفی رو دور از خودش نگه داره. از اونجایی که تفکر اونها بر اساس فعالیت تحریک میشه، این افراد مجبور هستن همیشه در حرکت باشن و از تجربه‌ای به تجربه دیگه برن. اونها معمولاً از عملی بودن و انجام کارها لذت میبرن.
  • دوم این که افراد تیپ هفت انیاگرام با استفاده از روش آزمون و خطا با این موضوع کنار میان. اونها همه چیز رو امتحان میکنن تا ببینن خوبه یا نه. در سطوح عمیق‌تر، افراد تیپ ۷ انیاگرام حس میکنن نمیتونن اون چیزی رو که واقعاً در زندگی میخوان، پیدا کنن. بنابراین تمایل دارن همه چیز رو امتحان کنن و در نهایت حتی ممکنه به عنوان جایگزینی برای اونچه واقعاً به دنبال اون هستن، به هرچیزی متوسل بشن. چیزی که در ذهن اونا میگذره، اینه: اگر نتوانم اون چیزی که واقعاً من رو راضی نگه میداره داشته باشم، در عوض من با خودم لذت میبرم و انواع تجربه‌ها رو کسب میکنم. به این ترتیب از به دست نیاوردن خواسته های واقعی احساس بدی ندارم.

تیپ 7 اینیاگرام

سطوح مختلف شخصیت تیپ ۷ انیاگرام

سطوح سالم تیپ ۷ انیاگرام

سطح یک: در بهترین حالت به خاطر اونچه دارن بسیار سپاس‌گذار و قدردان هستن. با شگفتی‌های ساده زندگی به وجد میان و با نیت واقعی و نیکی بی حد و حصر در زندگی.

سطح دو: کاملاً پاسخگو، سرشار از هیجان‌ و مشتاق به دست آوردن تجربه و احساس هستن. برونگرا بوده و به محرک ها پاسخ فوری میدن. همه چیز رو مهیج میدونن. سرزنده، مشتاق، خودجوش و شاد هستن.

سطح سه: افراد کلی نگر که کارهای مختلف زیادی رو به خوبی انجام میدن. به راحتی میتونن دستاوردهای برجسته داشته باشن. معمولاً پرکار و مولد هستن.

سطوح متوسط تیپ ۷ انیاگرام

سطح چهار: تبدیل به ماجراجو و خردمند دنیوی میشن؛ اما کمتر متمرکز هستن و دائماً به دنبال چیزها و تجربه های جدید میرن. از ثروت و تنوع خوششون میاد و مطابق با آخرین اتفاقات روز پیش میرن.

سطح پنج: قادر به تشخیص چیزی که واقعاً به اون احتیاج دارن نیستن. بیش فعال میشن، افراد سطح پنج تیپ ۷ ایناگرام، نمیتونن به خودشون “نه” بگن و مدام در حالت فعالیت هستن. هرچه به ذهنشون میرسه رو میگن و اجرا میکنن. همیشه در حرکت هستن. ایده‌های زیاد دارن ولی کمتر اونها رو عملی میکنن.

سطح شش: مصرف کننده افراطی، خود محور، مادی‌گرا و حریص هستنن. ناراضی و ناخوشایند، سخت و بی احساس هستن.

سطوح ناسالم تیپ ۷ انیاگرام

سطح هفت: دست از تلاش برای فرو نشاندن اضطراب خودشون بر میدارن. کنترل ندارن و نمیدونن چه زمانی باید متوقف بشن. سریع به چیزی اعتیاد پیدا کرده و زیاده روی میکنن، که این کار عواقب خودش رو داره: محروم میمونن، فراری میشن، توهین میکنن و سو استفاده کننده میشن.

سطح هشت: به جای مقابله با اضطراب و سرخوردگی، انگیزه‌هایی رو اعمال میکنن که اونها رو از کنترل خارج میکنه و باعث میشه دچار نوسانات اخلاقی ناخوشایند بشن.

سطح نه: در آخر انرژی و سلامتی اونها کاملاً خرج شده. دچار کلاستروفوبیا یا هراس شدید میشن. اغلب خودشون و زندگی رو رها میکنن و دچار افسردگی و ناامیدی عمیق میشن. به طور کلی این سطح با اختلال دوقطبی و اختلال شخصیت هیستریک شباهت داره.

پیشنهاد برای رشد شخصیت تیپ هفت انیاگرام

  • محرک‌های خودتون رو بشناسین و به جای تسلیم شدن به اونها، عادت به مشاهده اونها کنین. این یعنی این که اجازه بدین زمانی از ایده‌ها و انگیزه‌های شما بگذره تا قاضی بهتری بشین و تشخیص بدین کدوم یکی از ایده های شما ارزش اجرا کردن رو دارن. هرچه بیشتر بتونین در مقابل محرکات خودتون مقاومت کنین، بیشتر قادر هستین تا روی اون چیزی که برای شماست تمرکز کنین.
  • اگه شما تیپ ۷ انیاگرام هستین، یاد بگیرین که به افراد دیگه گوش بدین. غالباً حرف‌های اونها جالبه و ممکنه شما چیزهایی یاد بگیرین که درهای جدیدی رو برای شما باز میکنه. همینطور یاد بگیرین که از سکوت و تنهایی قدردانی کنین و از اون لذت ببرین. لازم نیست خودتون رو گول بزنین و با صدای بلند تلویزیون و استریو، از خودتون در مقابل اضطراب محافظت کنین. با یادگیری زندگی با محرک خارجی کمتر، یاد میگیرین که چطور یه خودتون اعتماد کنین. اینطوری شما از اونچه که انتظار دارین شادتر خواهید بود؛ چون از هرکاری که میکنین راضی هستین.
  • لازم نیست همه چیز رو در همین لحظه داشته باشین. به دست آوردن این پدیده وسوسه انگیز احتمالاً فردا هم در دسترس خواهد بود.
    اطمینان حاصل کنین اونچه که میخواین در طولانی مدت برای شما خوب و مناسب باشه. یه جمله هست که میگه: «تماشا کنین که برای چه دعا میکنین، چون ممکنه دعاهای شما پاسخ داده بشه».

نکاتی در برقرای ارتباط با تیپ ۷ انیاگرام

  • برای ایجاد رابطه با اونها از داستان‌ها و ایده‌های مثبت تیپ ۷ قدردانی کنین.
  • سعی کنین بیش از حد منفی نباشین و اصرار در انجام کارها از یک راه نداشته باشین. تیپ ۷ انیاگرام معمولاً از پیروی اصول بیزار بوده و دوست داره آزاد باشه.
  • برای جلوگیری از درگیری، اونها رو به چالش بکشین تا در عین حال که ممکنه آدم مثبتی باشن، مسئولیت اقدامات خودشون رو هم به عهده بگیرن.
  • به تیپ هفت انیاگرام کمک کنین تا حرف زدن رو کمتر کنن و بیشتر گوش بدن.

امیدواریم با خوندن این مقاله به جواب سوال‌های خودتون رسیده باشین، در کل این آشنایی با انیاگرام میتونه ۹ تا تایپ شخصیتی رو به شما معرفی کنه تا شما تیپ واقعی خودتون رو تشخیص بدین و به این طریق با جنبه های مختلف روانی خودتون آشنا بشین و درک بهتری از خودتون پیدا کنین.